2016. augusztus 19., péntek














Gianni a Hungaroring kulisszái mögött ünnepelte meg 75 éves édesapját

A Red Bull bokszban is jártak a különleges apa-fia programon Gianni Annoni az édesapjának köszönheti az autó-motor sportok, és azon belül is a Forma–1 szeretetét. A műsorvezető a száguldó cirkusz kulisszái mögé vitte a papáját a 75. születésnapja alkalmából. A Red Bull jóvoltából nemcsak különleges helyszínről élvezhették a versenysorozat magyar futamát, de testközelből láthattak egy gumicserét, sőt az energiaital-
gyártó cég által szponzorált istálló egyik pilótájával, Max Verstappennel is találkoztak.
Gianni számára a család az első, így minden alkalmat megragad, hogy minél több időt töltsön idős
szüleivel. Legutóbb az éppen a születésnapját ünneplő édesapját lepte meg egy különleges
ajándékkal: egy apa-fia program keretében Mogyoródra, a Hungaroringre látogattak.

„Az édesapám volt az, aki kisgyerekként leültetett a tévé elé és mindent elmagyarázott először az
olasz rallyról, majd a Forma-1- ről. Ehhez képest még soha nem látott élőben egyetlen F–1-es futamot sem. Annak idején otthon vasárnaponként, amikor a futamokat néztük, csak halkan lehetett figyelemmel követni a versenyt, így nem élhette át igazán, mit jelent – kezdte Gianni, aki igazán kitett magáért, hogy az apukája jól érezze magát. „Robogóval mentünk a helyszínre, ami már önmagában vicces volt, mert általában csajok ülnek egy Vespa hátsó ülésén, ahol most apukám foglalt helyet” – nevetett a tévés, akit lenyűgözött a Red Bull Hospitality vendégszeretete is.
„Fantasztikus ebédet és tortát kaptunk, és három gyönyörű hölgy énekelt apámnak. Emellett hatalmas
élmény volt belesni a kulisszák mögé: belehallgattunk a rádiós kommunikációba, láttunk egy gumicserét, egy igazi karbonszálas ülést és a mérnöki helyeket is” – sorolta Gianni. „Látta testközelből Daniel Ricciardót, de találkozott az élő legendával, Jean Alesivel, valamint a másik red bullos pilótával, Max Verstappennel, sőt a fociválogatott kapitányával, Dzsudzsák Balázzsal is összefutottunk a Gianni hozzátette: az idősebbik Annoni – a nyakában egy fényképezőgéppel – úgy figyelte az eseményeket, akár egy kisgyermek.

„Mosolyogva állt a korlát mellett és nézte, vagy fotózta a száguldó kocsikat. Vannak emberek, akik az élettel békét találtak, és édesapám pont ilyen. Erre a fajta energiára pedig nagy szükségem van!” – mesélte a műsorvezető-üzletember.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése