A verseny célja felhívni a figyelmet a vendéglátás arculatának, megjelenésénekfontosságára, a vendéglátóipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design ésbelsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére. A Gastro Design versenyünk évről évre megmérettetésre kívánja késztetni a hazai vendéglátós szakmát, ezáltal fenntartva a vendéglátóhelyek kiváló színvonalát.
A pályázaton indítható bármely Magyarországon működő kisebb-nagyobbvendéglátóegység:
- étterem,
- szálloda,
- söröző,
- borozó,
- csárda,
- bár,
- kocsma,
- szórakozóhely,
- hajó,
- cukrászda,
- kávézó,
- delikátüzlet,
- food truck,
- büfé
A versenyen korábban résztvevő vendéglátóegységek újra nevezhetőek, és természetesen új nevezők jelentkezését is várjuk.
Az idei verseny kiemelt kategóriája a Street Food, amelyre várjuk minden olyan vendéglátó nevezését, amely az utcákon, tereken, bármilyen nyilvános helyszínen árusítja ételeit, italait: büfék, gyorséttermek, food truckok, utcai árusító bódék.
Nevezési határidő: 2016. augusztus 5.
További információ és jelentkezés:
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése