Kiadó:
Alexandra Kiadó, 2016.
Alexandra Kiadó, 2016.
A könyv pont akkora, mint egy dupla sajtburger. Remek tippek, hogyan és a legfőképpen, hogy miért !!!! készítsünk otthon hambergert. Készítsünk! Ettöl a könyvtől mindenkinek megjön az étvágya és a hamburger készítésére, az biztos (persze van benne bullshit, mint minden szakácskönyvben: ki kell tölteni az oldalakat- garnélás burger????strucc burger???) de alapjában véve használható, jó kis könyv.
Milyen az igazán jó hamburger, és milyen alapanyagokból készül? Ebből a kis könyvből elsajátíthatjuk a házi burgerkészítés legfontosabb szabályait, hasznos tippeket kaphatunk a hozzávalók változatos variálásához, valamint a klasszikus receptek mellett különlegesebb ízvilágú szendvicseket is megismerhetünk. Ha eddig azt gondoltuk, hogy az otthoni hamburgerkészítés bonyolult mutatvány, ezzel a könyvvel a kezünkben már magabiztosan vághatunk bele a sütögetésbe.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése