2016. március 7., hétfő

X. Országos Étterem Hét


 

Az Országos Étterem Hét jó alkalom arra, hogy bárki megismerhesse a magyar vendéglátás legmagasabb szintjeit. A programban résztvevő kiváló éttermek az étlapjuk legjavát kínálják vendégeiknek: általában 3-4 féle előételből, főételből és desszertből választhatnak az ízek kedvelői. A sokak által megszeretett rendezvény keretében a legutóbbi alkalommal több mint 24 ezren látogattak el a résztvevő éttermek egyikébe. Sőt, az elmúlt években ugrásszerűen megnőtt azoknak az érdeklődőknek a száma, akik az egy hetes program lehetőségét kihasználva több éttermet is kipróbálta.

Az Országos Étterem Hétre személyesen vagy telefonon NEM lehet asztalt foglalni – erre acélra a rendszer csak az online foglalásokat regisztrálja a www.etteremhet.hu weboldalon. A foglalásra március 2-tól van lehetősége az érdeklődőknek. A vendégek az asztalfoglalás elküldése után azonnali visszaigazolást kapnak e-mailben a foglalás sikerességéről.

Képtalálat a következőre: „Corinthia Hotel Budapest Brasserie & Atrium Étterme”

A X. Országos Étterem Hét sajtóebédjén a Corinthia Hotel Budapest Brasserie & Atrium Étterme mutatta be az eseményre készült teljes menü ajánlatát. A Corinthia Hotel Budapest másodszorra vesz részt az Országos Étterem Héten. A szálloda Michelin Guide ajánlású Brasserie & Atrium étterme valódi fine-dining élménnyel, magyar és nemzetközi ételekkel, tradicionális és modern gasztronómiai mesterfogásokkal várja a gourmet kalandokra vágyó vendégeket. A prémium kategóriában kínált ételek minőségéről Ölvedy Balázs séf gondoskodik, aki fiatal kora ellenére már a világhírű Sylti Gourmet Fesztiválon is megcsillanthatta tehetségét.

A  fantasztikus ízek mellett megismerkedhettünk Kovács Antal sommelier bajnokkal, aki a borkínálatot állította össze, ami egységes lesz minden étteremben, Ölvedy Balázs chef-el (képünkön) a Brasserie & Atrium étteremtől, Lexa András éttermi igazgatóval az első Michelin-csillagos magyar étteremtől a Costes és Costes Downtown-tól  , akik kifejezetten szeretnék, ha a menűsorukkal és a kedvezményes árral, amit az Étteremhéten ajánlanak, sikerül bevonzani a magyar gourmékat is éttermükbe, ami ilyen áron csak ezen a rendezvényen elérhető.és  A bemutatót Kiss Zoltán az Országos Étterem Hetet szervező DiningCity étteremajánló képviselője moderálta, aki elmondta, hogy idén jótékonykodnak a vendégek és az éttermek, minden fogyasztásból 50 forintot ajánlanak fel a Gyermekétkeztetési Alalpítványnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése