2016. január 24., vasárnap

Semsei Rudolf az Év Vendéglőse

Vak varjúk és Vak egér és némi partyservice-Semsei Rudolf az év vendéglőse

Képtalálat a következőre: „semsei rudolf” (Semsei Rudolf) A 2001-ben alapított Év Vendéglőse díjjal a Magyar Vendéglátók Ipartestülete olyan szakemberek munkáját ismeri el, akik szakmaszeretetükkel, tudásukkal példaképül szolgálhatnak a felnövekvő generációk és a pályatársak számára. A szakma ezen kitüntetését idén Semsei Rudolf, a VakVarjú Éttermek és a Budapest Party Service Kft. tulajdonosa kap
A díj odaítélésénél mindenkor kiemelkedő szempont az eredményesen végzett munka, a vendéglős társadalom tekintélyét öregbítő, tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység is. Az elismerésre nemcsak ipartestületi tagok jelölhetők, hanem a szakmából bárki, akit érdemesnek tart az MVI tagsága erre a címre, a díjat a legtöbb jelölést kapó szakember kapja.

A Vakvarjúról pár szóban: (az étterem honlapjáról):

"Budapest központi részén, a Deák Ferenc tértől 2 percre nemzetközi-magyar konyhával és különleges kenyérlángossal várja Vendégeit a VakVarjú étterem. A vakvarjú legelőször is mennyei eledel. Ropogó szélű, hagyományos kemencés kenyérlángos, megbolondítva ezzel-azzal. Ismerjük a jómadarat, mi sütjük a legjobbat a városban.
Éppen ezért a másik Vakvarjú is mi vagyunk. Ha kell, ropogósan friss, és ha kell, hagyományos ételkínálat, megbolondítva minden jóval. Ismerős és otthonos, mégis rafinált, újszerű és kifinomult.
Éttermeink ezt jelentik Budán és Pesten. Kárrr lenne kihagyni! Ne tegye Ön se!
És igen, a vakvarjú az csipp-csipp csóka is. Nálunk mindenképp.
Mi nemcsak a felnőtt, kifejlett varjakért vagyunk, a vakvarjúcskákra is gondoltunk. Az étlapot, a berendezést és a személyzetet is felkészítettük a rohamra.
Gyerekszékkel, gyerekmenükkel, türelemmel, odafigyeléssel és hétvégenként 12 és 16 óra között pedagógus munkatárssal érjük el, hogy mi legyünk a leggyerekbarátabb étterem."

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése